Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

Üvegpalota és a Google+

Fizetési megoldás

Termék részletekNagy díszdoboz ( 9x9x9 cm) - karácsonyi, többféle

Nagy díszdoboz ( 9x9x9 cm) - karácsonyi, többféle
  • Nagy díszdoboz ( 9x9x9 cm) - karácsonyi, többféle
  • Nagy díszdoboz ( 9x9x9 cm) - karácsonyi, többféle
  • Nagy díszdoboz ( 9x9x9 cm) - karácsonyi, többféle
  • Nagy díszdoboz ( 9x9x9 cm) - karácsonyi, többféle

Termék ára
320 Ft
Tulajdonságok kiválasztása
Cikkszám
340500
Megosztom
Funkciók
Raktárkészlet
Fagyöngyös:  3 db
Mikulásvirágos:  7 db
Aranyleveles:  5 db
Rövid leírás a termékről
Papír ajándék doboz színes mintás, fényes dekorációval, selyemmasnival és kísérő kártyával együtt. Figurák, díszek, és nagyobb gyöngyökből álló ékszerek ill. ékszergarnitúrák díszcsomagolására alkalmas. "Lapra szerelve" kerül kiszállításra. Figyelem!!! A dobozban ékszerbetét nincs, de szizál dekorációs töltőanyagot a megjegyzés rovatban kérhetsz bele!
A termék tulajdonságai
Összeállítás: A csomagot bontsuk fel. A hajtogatást rögzítő karton "ékeket" távolítsuk el. A dobozt állítsuk össze. (A szizált jól lazítsuk fel és tegyük a dobozba, középen mélyedést hagyva az ajándéknak.) Az elhelyezése után tegyük rá a tetőt. A kártyát fűzzük a szalagra és a szalagot a doboz alján az öntapadó felület segítségével fogjuk össze.
Származási hely
Kína
Alapanyaga
papír
Alapszíne
zöld
Színei
zöld, piros, arany
Méretei
9x9x9 cm (a doboztető néhány mm-el nagyobb!)
Jelleg
univerzális

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés