Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

Üvegpalota és a Google+

Fizetési megoldás

Valentin napi ötletek
2014.02.05 17:11

Egyszerűen elkészíthető szív alakú sütemény

125 g darált háztartási kekszet, 60 g meggylekvárt, 45 g porcukrot, 35 g vajat, 10 g kakaóport, 1 evőkanál citromlét és 1 evőkanál (barna) rumot tegyünk egy tálba és kézzel alaposan gyúrjuk össze.

 

 

 

Nyújtsuk 2-3 cm vastagságúra

 

A masszát nyújtsuk ki 2-3 cm vastagságú lappá. Nagyobb szív alakú tésztaszúróval szúrjuk ki szíveket és tegyük őket fagyasztóba. Amikor már keményre fagytak, akkor elkészítjük a csokimázat.

 

Szúrjuk ki

 

150 g étcsokoládét és 15 g étolajat (vigyázzunk az arányokra) vízgőzön olvasszunk fel és keverjük símára. Az olajcseppek ne legyenek láthatóak! Ekkor a "fagyos szívek" egyik felét mártsuk a csokiba, óvatosan csurgassuk le és tegyük egy zsírpapírra (sütőpapírra), amíg a csoki meg nem szilárdul.

 

Mártsuk a csokimázba

 

Ezek után következik a másik oldal. A díszítéshez 125 g porcukrot keverjünk fél tojásfehérjével és a kívánt színű ételfestékkel. Nyomózsákkal "csíkozzuk" be a tetejét. Aki nem akar pepecselni a cukormázzal, az színes drazséval (franca drazsé, M&M), készen kapható apró marcipán virággal, vagy bármilyen sütemény díszítéshez használt "reszelékkel", "bogyóval", stb. egyediesítheti a sütit.

 

Díszitsük kreatívan

 

 

Webáruház készítés