Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

Üvegpalota és a Google+

Fizetési megoldás

HÍREK-AKTUALITÁSOK
2013.10.08 17:35

Még biztonságosabb vásárlás az Üvegpalotában

SSL tanúsítvány

Az Üvegpalota webáruház a mai naptól biztonságos - ún. SSL (Secure Socket Layer) - kapcsolaton keresztül érhető el. Mit jelent ez? A webáruház és az Ön böngészője között az adatok áramlása kódolt és így nem lehet azokat az adatáramlás folyamán "ellopni". Így a látogatók teljesen bizonyosak lehetnek abban, hogy adataik nem kerülnek illetéktelen kezekbe. Ennek a biztonsági kulcsnak a megvásárlásával és telepítésével az Üvegpalota ismét nagyot lépett előre a látogatók és vásárlók kényelmének és biztonságának megteremtése érdekében.

Mi az amit Önnek is tudnia érdemes a biztonságos internet kapcsolatokról? Az adatforgalmat biztonságos kapcsolaton keresztül lebonyolító oldalak esetében a böngészősávban nem http://... előtag jelenik meg, hanem https:// előtag. A régebbi böngészők és egyes operációs rendszerek nem minden esetben tudják létrehozni ezt a kapcsolatot! Célszerű ellenőriznie, hogy vajon az Ön böngészője, illetve a számítógépén lévő ún. operációs rendszer létrehozza-e a kapcsolatot. Ennek jelenleg a legkönnyebb módja, ha meglátogatja az Üvegpalota oldalát ! :)

Én ezt látom a böngészősávban:

https

És Ön?

Webáruház készítés