Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

Üvegpalota és a Google+

Fizetési megoldás

Termék részletek"Kristálykavics" ékszergarnitúra - topáz

"Kristálykavics" ékszergarnitúra - topáz
  • "Kristálykavics" ékszergarnitúra - topáz
  • "Kristálykavics" ékszergarnitúra - topáz

Termék ára
6 750 Ft
Cikkszám
77300479_24g
Megosztom
Funkciók
Raktárkészlet
0 db
Rövid leírás a termékről
A nyaklánc függőjét három, a fülbevalókét egy-egy, szabálytalan - kavicsformájú - Preciosa kristály (ólomkristály) alkotja. A Preciosa jelenleg talán a leghíresebb cseh kristály gyártó. A kristályok minősége vetekszik a Swarovski kristályokéval, de sajnos kevéssé ismert. A csodálatos, melegfényű "kövek" és a nyakék kissé szokatlan kialakítása együtt tökéletes alkotóeleme egy különleges alkalomnak!
Származási hely
Csehország
Alapanyaga
Preciosa kristály (ólomkristály)
Alapszíne
topáz
Színei
világos topáz
Fém részek anyaga
nikkelmentes fémötvözet
Fém részeinek színe
fekete
Méretei
A nyaklánc hossza kb. 45-50 cm (szabályozható), a függő hossza kb. 8 cm, a fülbevaló hossza kb 6 cm, egy "kavics" hossza kb. 1,5 cm
Jelleg
alkalmi viselet

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés