Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

Üvegpalota és a Google+

Fizetési megoldás

Termék részletek"Shiny stone" kristály ékszergarnitúra - black diamond

"Shiny stone" kristály ékszergarnitúra - black diamond
  • "Shiny stone" kristály ékszergarnitúra - black diamond
  • "Shiny stone" kristály ékszergarnitúra - black diamond
  • "Shiny stone" kristály ékszergarnitúra - black diamond

Termék ára
5 500 Ft
Cikkszám
JSB_472_26g
Megosztom
Funkciók
Raktárkészlet
0 db
Rövid leírás a termékről
A nyakláncot és a fülbevalókat szabálytalan - kavicsformájú - Preciosa kristályok (ólomkristályok) díszítik. A Preciosa jelenleg talán a leghíresebb cseh kristály gyártó. A kristályok minősége vetekszik a Swarovski kristályokéval, de sajnos kevéssé ismert. Habár a kövek kissé nagynak tűnnek, viselve könnyű és nagyon dekoratív ékszer.
Származási hely
Csehország
Alapanyaga
Preciosa kristály
Alapszíne
szürke
Színei
black diamond - füstszürke
Fém részek anyaga
nikkelmentes fémötvözet
Fém részeinek színe
fekete
Méretei
A nyaklánc hossza 42-47 cm (szabályozható), a kövek mérete kb. 2 x 1 cm, a függő hossza kb. 3 cm, a fülbevaló 2 cm hosszúak és kb. 1 cm szélesek.
Jelleg
alkalmi viselet

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés