Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

Üvegpalota és a Google+

Fizetési megoldás

Termék részletek"Százszorszép" ékszergarnitúra - rózsaszín és fehér

"Százszorszép" ékszergarnitúra - rózsaszín és fehér
  • "Százszorszép" ékszergarnitúra - rózsaszín és fehér
  • "Százszorszép" ékszergarnitúra - rózsaszín és fehér
  • "Százszorszép" ékszergarnitúra - rózsaszín és fehér

Termék ára
9 000 Ft
Cikkszám
142_94702_071_g
Megosztom
Funkciók
Raktárkészlet
2 db
Rövid leírás a termékről
Apró virágocskák és gyöngyöcskék fürtszerű zuhataga alkotja az ékszergarnitúra minden elemének díszítő motívumát. Az üveggyöngyök fehér és púder rózsaszín ún. merített gyöngyök, valamint kristályszerűen áttetsző préselt gyöngyök. Kedves, játékos hangulatú divatékszer, amely látványos, de ugyanakkor finoman elegáns. Esküvői, menyasszonyi ékszernek is tökéletes!
Származási hely
Csehország
Alapanyaga
üveg
Alapszíne
rózsaszín
Színei
halvány rózsaszín, gyöngyfehér, áttetsző
Fém részek anyaga
nikkelmentes fémötvözet
Fém részeinek színe
ezüst színű
Méretei
A nyakék hossza kb. 40-47 cm (állítható), a függő kb. 8 cm, a karlánc hossza 17-20 cm (állítható), a fülbevaló hossza: 6 cm
Jelleg
alkalmi viselet
Alkalom
esküvő

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés