Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

Üvegpalota és a Google+

Fizetési megoldás

Valentin napi ötletek
2014.02.05 17:14

Ékszertartó vállfából

Szerezz egy nadrágtartós vállfát! Üss be a szárába apró, gömbfejű szögecskéket. Vigyázz milyen hosszúak a szögek, ne kandikáljon ki a végük a másik oldalon!

 

 

 

Ékszertartó vállfa

 

A nadrágtartó lécet vond be tetszőleges anyaggal. A képen csipkeszalag látható, de bármilyen színes szalagot használhatsz. A szalagot könnyú feltenni (csak rá kell csavarni a rúdra) és nem feslik fel a széle. A szalag két végét egy-egy pötty hobbi ragasztóval rögzítheted. A vállfát a saját ötleteid alapján díszítheted: festheted, ragaszthatsz rá kristályokat, alkalmazhatsz dekupázs technikát (másképpen szalvétatechnika), vagy akár matricákkal is feldobhatod!

Ékszertartó vállfa
Webáruház készítés