Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

Üvegpalota és a Google+

Fizetési megoldás

Termék részletek



"Gyöngyike" tiara

"Gyöngyike" tiara

Termék ára
5 000 Ft
Cikkszám
74060312_ms01
Megosztom
Funkciók
Raktárkészlet
0 db
Rövid leírás a termékről

Kecses diadém, amelyet az apróbb kristályok mellett fehér gyöngyöcskék is díszítenek. Szolid megjelenése nem csak esküvőre, de szalagavató bálon való viselésre is alkalmassá teszi.

A termék tulajdonságai

Figyelem: a tiara alapvetően nem hajráf vagy hajpánt, hanem az alkalmi frizurába kell betűzéssel rögzíteni! Ez a modell sima frizurához, hajráfként esetleg alkalmas lehet. Először egyeztessen fodrászával! Ügyeljen arra, hogy a hajlakk hatására a kristályok felülete ragacsossá és mattá válhat, a gyöngyök felülete károsodhat. A díszeket ezért célszerű a frizura hajlakkal történt rögzítése után beletenni a hajba.

PÉLDÁKAT A TIARA VISELÉSÉHEZ ITT TALÁLSZ!!!

Származási hely
Csehország
Alapanyaga
strassz (ólom)kristály, üveg
Alapszíne
fehér
Színei
gyöngyfehér, kristály
Fém részek anyaga
nikkelmentes fémötvözet
Fém részeinek színe
ezüst színű
Méretei
Átmérő kb. 11 cm, a díszítés max. szélessége kb. 1,8 cm
Jelleg
alkalmi viselet
Alkalom
esküvő

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés