Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

Üvegpalota és a Google+

Fizetési megoldás

Termék részletek"Hógolyó" hajtű - fehér

"Hógolyó" hajtű - fehér
  • "Hógolyó" hajtű - fehér

Termék ára
750 Ft
Cikkszám
74080296_ms01
Megosztom
Funkciók
Raktárkészlet
0 db
Rövid leírás a termékről

Kisebb fehér gyöngyöcskével díszített hajtű. Segítségével hófehér "pöttyöcskékkel", szolidan és könnyedén díszíthetjük a frizurát. Nem csak esküvőre, de szalagavató bálra is jó ötlet!

A termék tulajdonságai

A frizurába egy vagy akár több hajtű beillesztésével készül a díszítés. Ügyeljen arra, hogy a hajlakk a gyöngyök felszínét károsíthatja. Ezért a frizura hajlakkal történő rögzítése után tegyük bele a díszt! Megvásárlása előtt célszerű előbb a fodrásszal egyeztetni a frizurát!

JAVASLATOK ARRA, HOGYAN VÁLASSZ ESKÜVŐI FEJDÍSZT

Származási hely
Csehország
Alapanyaga
üveg
Alapszíne
fehér
Színei
fehér
Fém részek anyaga
nikkelmenets fémötvözet
Méretei
A fehér gyöngy átmérője kb. 8 mm, a hajtű hossza 6 cm
Jelleg
alkalmi viselet
Alkalom
esküvő

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés