Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

Üvegpalota és a Google+

Fizetési megoldás

Termék részletek"Kisvirág" hajdísz

"Kisvirág" hajdísz
  • "Kisvirág" hajdísz
  • "Kisvirág" hajdísz

Termék ára
1 250 Ft
Cikkszám
74080288_s00
Megosztom
Funkciók
Raktárkészlet
0 db
Rövid leírás a termékről

Kristályvirág hajdísz, amelyet a spirál segítségével kell az alkalmi frizurába "becsavarni", úgy hogy csak a virág látszódjék. A frizura jellegétől függően nemcsak egyet, hanem többet is lehet használni. Figyelem! A hajdísz fénykép alapján érzékelt mérete nagyobb lehet, mint a valóságos! Ellenőrizze a méreteket alább az adatoknál!

A termék tulajdonságai

Ügyeljen arra, hogy a hajlakk hatására a kristályok felülete ragacsossá és mattá válhat, amitől elveszthetik csillogásukat. A díszeket ezért célszerű a frizura hajlakkal történt rögzítése után beletenni a hajba.

JAVASLATOK ARRA, HOGYAN VÁLASSZ ESKÜVŐI FEJDÍSZT

Származási hely
Csehország
Alapanyaga
strassz (ólom)kristály
Alapszíne
kristály
Színei
kristály
Fém részek anyaga
nikkelmentes fémötvözet
Fém részeinek színe
ezüst színű
Méretei
A virágocska átmérője kb. 16 mm
Jelleg
alkalmi viselet
Alkalom
esküvő

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés