Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

Üvegpalota és a Google+

Fizetési megoldás

HÍREK-AKTUALITÁSOK
2014.01.09 15:08

A karácsonyfák sorsa és fergeteges fülbevaló vásár

Fülbevaló vásár

Vízkereszt elmúltával dicső karácsonyfáinkról lekerül a dísz és bizony hulladékká válnak. Habár hallottam olyat is, hogy egyeseknél még március közepéig is áll, de általában januárban majdnem mindegyik "az utcára kerül", legalábbis Budapesten. Tudta-e, hogy minden évben csaknem 500-600 ezer fenyőfát gyűjtenek be fővárosunkban, majd ezek után fűtési gőz és villamos áram lesz belőlük a Hulladékhasznosító Műben (HUHA)?

A HUHA egyébként éves szinten 13 ezer lakás fűtését és 45 ezer lakás villamos energia igényét biztosítja. Akit érdekel hogyan, az meg is látogathatja a "Művet", ahol múzeum is van. Eddig nem tudtam erről, de egy rádióriport felkeltette az érdeklődésemet és kicsit utánanéztem.

Ez azonban nem az egyetlen, amelynek utána kellett néznem. Ahogy a raktárkészletemet nézegettem át, így a karácsonyi roham után, rájöttem, hogy elég sok "elárvult" fülbevalóm van. Elárvultak, mert a hozzájuk illő nyaklánc, esetleg karkötő már elkelt, ők meg magukra maradtak. Viszont lehet, hogy valakinek éppen ők hiányzanak, mert olyan a színűk, a formájuk, a csillogásuk ... Ezért úgy gondoltam, hogy fergeteges fülbevaló vásárt jelentek be, ami az akcióban szereplő ékszerek darabszáma és az ára miatt is elég szokatlan tőlem. Azért szokatlan, mert a termékek bizony Európában készülnek, sok kézi munkával és így nem tartoznak a legolcsóbbak közé. Mivel pedig nem szoktam akkora árrést rászámítani, hogy még akcióban is jól járjak, csak szolid engedményekre futja. Szeretnék azonban egy kis helyet csinálni új dolgoknak és így most igazán jól járhat, aki szemfüles.

Az akció január 31-ig, illetve a készlet erejéig tart! Az akciós fülbevalókat a képre kattintva találod!

Fülbevaló vásár

 

 

Webáruház készítés