Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

Üvegpalota és a Google+

Fizetési megoldás

HÍREK-AKTUALITÁSOK
2014.12.04 11:11

Karácsonyi "menetrend"

Karácsonyi csomagszállítás

Az idén viszonylag korán le kell adni a karácsonyi ajándék megrendeléseket, ha házhozszállítással biztosan meg akarjuk őket kapni.

A bűvös dátum 2014-ben december 18. (csütörtök)! Eddig kell leadni - illetve banki átutalás esetében kifizetni a megrendeléseket, hogy másnap feladhatóak legyenek és odaérjenek december 23-án legkésőbb.

 

 

PostaPontra való kiszállítással december 21 -ig (vasárnap) lehet rendelni, de már csak utánvéttel!!!

 

Aki az ünnepek előtti napokban még dolgozik, vagy el-elmegy otthonról, annak ajánlom a PostaPontra való kiszállítást, mert ha éppen elkerülik egymást a csomagpostással, akkor előfordulhat, hogy az újbóli kézbesítési kísérletre már csak Karácsony után kerül sor.

 

Azoknak a budapestieknek, akik az utolsó pillantban rendelnek, szintén a PostaPontra való kiszállítást, vagy az e-Logisztika csomagponton történő átvételt javasolom, mert ilyenkor a küldemények kiugró száma és a fővárosi közlekedési káosz miatt nem mindig tudják tartani a szerződésben foglalt 48 órás határidőt!

 

Az e-logisztika csomagátadó ponton való átvétel esetében a végső határidő 2014. december 21. (vasárnap). Ebben az esetben a csomag december 23-án vehető át. A csomagátadó pont ünnepi nyitvatartása itt tekinthető meg: ÜNNEPI NYITVATARTÁS

 

Aki végképp az utolsó pillanatban leli meg az Üvegpalotában a tökéletes ajándékot, azok 2014. december 23-ig a székhely címén is átvehetik a megrendelésüket, de csak előzetes időpont egyeztetéssel. A székhely címe: 1037. Budapest, Laborc u. 34.

BOLDOG ÉS BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁN AZ ÜVEGPALOTA!

 

Webáruház készítés