Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

Üvegpalota és a Google+

Fizetési megoldás

KEDVEZMÉNYEK

Kedvezményes vásárlási lehetőségek az Üvegpalota webáruházban

 

Kuponos kedvezmények

A webáruházban időről időre meghirdetésre kerülnek különböző akciók, amelyek során egy kuponkód megadásával lehet bizonyos termékek körére, a kiszállítás díjára, stb. kedvezményeket igénybe venni. Ezekről az akciókról az Üvegpalota webáruház hírlevele ad tájékoztatást. Azon látogatók és vásárlók, akik nem igényelnek hírlevelet, nem értesülnek ezekről a lehetőségekről.

 

Törzsvásárlói kedvezmények

Törzsvásárlói státuszba azok a kedves vásárlóim kerülnek, akik már többször vásároltak az Üvegpalotában és a megrendeléseik összértéke meghaladja az 50 000 Ft-ot. Ők 5 % "örökös" kedvezményre jogosultak minden további megrendelésük esetén. Amennyiben a megrendelések összes értéke eléri a 100 000 Ft-ot, akkor pedig 10 %-ra növekszik a törzsvásárlói kedvezmény.

 

Euro Discount Club kártya

Figyelem! Az Euro Discount Club kedvezmények igénybevétele átmenetileg szünetel! A több éve fennálló szerződés ellenére az EDC az Üvegpalotát - annak webáruház volta miatt - a kártyaelfogadó helyek között hónapok óta nem jeleníti meg. Remélhetően a probléma hamarosan megoldódik és az EDC ismét teljesíti a szerződéses kötelezettségeinek ráeső részét! A kedvezmény szüneteltetése a már eddig regisztrált vásárlókat nem érinti.

 

Az Üvegpalota regisztrált felhasználói a regisztrációs adataik között megadhatják a kártyájuk 18 jegyű kódszámát (vonalkód alatt), ha rendelkeznek ilyennel. Vásárláskor 5 % kedvezményt kapnak a teljes áru termékek árából. A kártya érvényességét természetesen ellenőrizzük!

Figyelem! Egy vásárláskor csak egyféle kedvezmény vehető igénybe.

 

EDC

 

HungaroPass kártya

Az Üvegpalota regisztrált felhasználói a regisztrációs adataik között megadhatják a HungaroPass kártyájuk számát, ha rendelkeznek ilyennel. Vásárláskor 5 % kedvezményt kapnak a teljes áru termékek árából. A kártya érvényességét természetesen ellenőrizzük!

 

HungaroPass

 

Figyelem! Egy vásárláskor csak egyféle kedvezmény vehető igénybe.

Webáruház készítés