Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

Üvegpalota és a Google+

Fizetési megoldás

NAPLÓ
2014.10.29 07:45

Kirándulás ajánló természetkedvelőknek és ékszer újdonságok

Az erdőben

Igaz, hogy már meglehetősen hűvös volt és a sok csapadék miatt sár is, de egy csodálatos helyen voltunk vasárnap: Katalinpusztán.

A Váctól nem messze található Naszály hegység része a kalandos tanösvény, amelyen végigsétáltunk. Tavasszal, száraz és napsütésben időben mindenképpen visszatérünk ide!

 

.

Különösen azért tetszett, mert nem csak arról szólt, hogy néhány száz méterenként legyen egy-egy táblácska az ott élő növényekkel, madarakkal, stb. Az egészet úgy tervezték, hogy változatos és izgalmas legyen és így gyermekeseknek kifejezetten ajánlom. Na nem a legkisebbeknek, mivel 5 km-ről van szó és vannak "kemény terepek" is.

A mocsárban

 

Nem "csak" erdei ösvényeken gyaloglunk, hanem patak felett kelünk át, farönk járdán kanyargunk a mocsár felett, átegyensúlyozhatunk a dagonyán és utunk átvezet egy impozáns függőhídon is.

A mezőn

Erdő, patakmeder, rét, mocsár, kaptató ... minden van itt. Mielőtt indulunk, az okostelónkra mindenképpen töltsünk le egy QR kód olvasó alkalmazást is, mert így táblácskákon túl több információhoz juthatunk!

A függőhídon

A természet csodái után térjünk rá a kézművesség csodáira. Néhány nagyon szép egyedi ékszerrel gyarapodott a kínálat.

Bellissima egyedi üveg nyaklánc - borostyán színű

 

Az egyedi - kézzel készült lámpaüveg - gyöngyökkel díszített darabok színben és formában is változatosak. A "Bellissima" nyakláncok például a borostyán, illetve az olivin gyönyörű színét a bronz fényével ötvözik.

Ezüst cukorka nyaklánc egyedi üveggyöngyökkel

 

Az "Ezüst cukorka" ékszer garnitúra rózsaszín-ezüst színösszetétele és "masni bája" nem csak üde és fiatalos nappali viselet, de koszorúslányoknak, vagy szalagavató bálra is tökéletes.

Almazöld egyedi üveg ékszer szett

 

 

A "Zöldalma" és a "Bordeaux" garnitúra virágos frissességével és a tűzpolírozott gyöngyök fazettáinak csillogásával vonzzák a szemünket.

Kitty nyaklánc Pandora gyönggyel

 

A "Csíkoska" karlánc és a "Kitty" nyakláncok a színek, az anyagok és a formák harmóniájával és a kissé szokatlan "felfüggesztésükkel" hódítanak.

Halványlila ékszerkollekció egyedi üveggyöngyökkel

 

A halványlila "Lily" és "Liliána" modellek a gyöngyök sokféleségével tűnnek ki a választékból. Egyedi, merített és tűzpolírozott gyöngyök, fazettázott és sima felületek, gömbök és farfaille formák, és a lila színárnyalatok váltakozása és összhangja alkotja őket.

 

Jó böngészést és kényelmes vásárlást kíván az

Üvegpalota

www.uvegpalota.hu

Webáruház készítés