Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

Üvegpalota és a Google+

Fizetési megoldás

HÍREK-AKTUALITÁSOK
2014.10.03 10:32

Az Üvegpalota bemutatja Borbás Emesét

Jégtábla üvegmedál Swarovski kristállyal

Legyen szó bármilyen üveg tárgyról, - boros balackról, befőttes üvegről, ablaküvegről, üvegpohárról - előállítása rendkívül energiaigényes Gondoljunk csak arra, hogy az üveg olvadáspontja - amikor már dolgozni is lehet vele - 1200 °C körül van.

Vagyis nagyon sok energiára van szükség ahhoz, hogy üvegtárgyakat készítsünk. Ráadásul az üveg a természetben nem bomlik le. Amikor a vissza nem váltható boros palack, az elejtett üvegpohár vagy váza, a törött vagy lecserélt ablaküveg a szemétbe kerül, akkor a környezetet terhelő hulladékká válik. Hacsak ...

... vissza nem kerül a körforgásba, például úgy, hogy egy teljesen egyedi ékszerré válik, vagyis üveg medál, üveg gyűrű, üveg fülbevaló, üveg karkötő lesz belőle acéllal, kristállyal, üveggyönggyel, bőrrel, stb. kombinálva.

Color coctail karlánc egyedi üveg elemmel

Borbás "Mess" Emese", aki 20 évnyi gyöngyfűzés után újragondolta az általa készített ékszerek mondanivalóját. Kézműves munkája nyomán szorosan együttműködik a véletlennel is és kettejük közös átalakító erejének segítségével a halott üveg újra életre kel. A második életüket élő "Mess" üvegékszerek viselője tehát nem csak egy egyedi és megismételhetetlen darabot mondhat a magáénak, hanem csatlakozik egy eszméhez és a környezetünkért aktívan cselekvők táborához is.

Jégbe zárt szívek egyedi üvegmedál


A "Mess" üvegékszer tehát a természetmentő körforgás.  Ugyanakkor minden darab őriz egy titkot. Egyikük talán egy pezsgős palack, egy romantikus vacsora emlékének őrizője ... Másikuk talán egy üvegpohár, amely vitrinben díszelgett és sok vidám családi eseményen vett részt, amíg ki nem csúszott valakinek a kezéből ... Megint másikuk ablaküvegként fürdőzött hol napsütésben, hol esővízben, mígnem egy focilabda célt nem tévesztett ...Ki tudja tehát, hogy a gyűrűnk, a nyakláncunk, a fülbevalónk mi volt előző életében, miből született újjá Főnix madárhoz hasonlóan?

Panda egyedi üveg gyűrű

A "Mess" üvegékszerek tehát nem csak megjelenésükkel, a bennük testet öltő kreativitással, hanem az alapanyagukkal is üzenetet hordoznak, ráadásul minden darabnak saját története van. Most az Üvegpalotában is elérhetőek!

Vineyard egyedi üveg karkötőAz összes "Mess" ékszer között ITT LEHET BÖNGÉSZGETNI!

Webáruház készítés