Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

Üvegpalota és a Google+

Fizetési megoldás

NAPLÓ
2014.11.19 07:49

Vigyázat! Medvék!

Barna medve

Bejárta a hír az országot, hogy medvék jelentek meg Nógrádban. Azt mondják, hogy a védelemnek köszönhetően a szlovákiai populáció kinőtte az életterét és most már állandó lakóknak tekinthetőek nálunk.

Van aki ennek örül, és persze van aki fél. Ráadásul a hírek túlnyomó többsége csak ijesztget a szenzáció hajhász című cikkek keretében.

Nézzük a tényeket a szakértőtől (Szemethy László). A nőstény barna medve kb. 160-200 kg-ra nő, míg a hím medvék a 300 kg-it is elérhetik. Fontos, hogy az erdőt járva jól láthatóak legyünk, mert a medve nem vadászik ránk, hanem elkerül minket. Ezért amikor az erdőben járunk, akkor kerüljük a sűrű, bozótos részeket! Az uzsonnánk vonzó illatú lehet a számára, ezért ne falatozzunk és ne szemeteljünk az erdőben.

Barna medve bocsokkal

Nem szabad bámulni, kerülni kell a szemkontaktust. Hadonászni, kiabálni tilos, hirtelen mozdulatok nélkül, félre fordított fejjel lassan hátráljunk! Amennyiben "kaja" van a kezünkben, akkor dobjuk elé. Mivel a medve nagyon gyors és fára is kitűnően mászik, ne fussunk el, mert akkor felébresztjük benne a vadász ösztönt. A legnagyobb veszélyben akkor vagyunk, ha az anyamedve fenyegetve érzi a bocsát.

Barna medve miniatűr üvegfigura

Most pedig szeretnék bemutatni néhány olyan medvét, amely inkább maci és egy csöppet sem veszélyes! Természetesen az Üvegpalota "állatkertjéből" valók és nagyon kedves apró ajándékok a legfiatalabb korosztálytól a legidősebbekig.

Jegesmedve üvegmedál

Van barna, fehér és fekete medve! Van medve figura, medve medál és medve fülbevaló. Az összes medve pedig itt: MEDVÉK

Fekete medve miniatűr üvegfigura

Jó böngészést és kényelmes vásárlást kíván az

 

Üvegpalota

www.uvegpalota.hu

Webáruház készítés