Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

Üvegpalota és a Google+

Fizetési megoldás

Információk

 • Az Üvegpalota Google+ követői - akik rendelkeznek számítógépükhöz csatlakoztatott mikrofonnal és fülhallgatóval (ill. hangszóróval) - ingyen kezdeményezhetnek hang és/vagy videókapcsolatot az Üvegpalotával a "Google Hangouts" szolgáltatáson keresztül. Ehhez előzetesen be kell lépnie a Google+ szolgáltatásba és felvenni az Üvegpalotát a köreibe.

  Cégnév / Név: dr. Sasvári Anna - egyéni vállalkozó
  Székhely: 1037 Budapest, Laborc u. 34.
  Telefon: +36-20/525-17-15
  E-mail: sasvari.anna [kukac] uvegpalota.hu
  Weboldal: http://www.uvegpalota.hu
  Áruház neve: Üvegpalota
  Adatvédelmi nyilvántartási szám: 02447-0001
  Adószám: 42471019-2-41
  Vállalkozói igazolvány száma: ES-675580, Bp. III. ker. Okmányhiv.
  Működési engedély száma: 5269/2006
  Nyilvántartásba vevő jegyző: Kiss Anita,Budapest III. ker./9701
  Kapcsolattartó neve: dr. Sasvári Anna
  Kapcsolattartó telefonszáma: +00-00-000-0000
  Kapcsolattartó e-mail címe: info [kukac] uvegpalota.hu
  Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
  H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu
  • A teljesítési és szállítás határidőket lásd a SZÁLLÍTÁS "fülön"!

   

 • » Személyes átvétel az eLogisztika csomagátadó ponton (1067. Bp. Podmaniczky u. 43.)
  A megrendelések visszaigazolása során a vásárló tájékoztatást kap arról, hogy a megrendelése mely időponttól vehető át. A megrendelt termékek zárt csomagolásban vehetőek át a helyszínen. Reklamációs ügyintézés és az elállás jog gyakorlása esetében az Üvegpalotához kell fordulni!!!
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft1 499 Ft580 Ft
  1 500 Ft19 999 Ft380 Ft
  20 000 Ft Ingyenes!
  » Szállítás PostaPontra - előre történő fizetés esetén / Parcel to a selected Post Office in case of prepayment
  A szállítás ebben az esetben a kiválasztott Postára történik a feladástól számított 48 órán belül. A csomagot ott kell átvenni személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatásával. Előre történő fizetés: banki átutalás, Barion, bankkártyás fizetés, banki v. postai készpénz befizetés.
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft999 Ft1 100 Ft
  1 000 Ft1 499 Ft900 Ft
  1 500 Ft 700 Ft
  postapont
  » Szállítás PostaPontra - utánvéttel való fizetés esetén /Parcel to a selected Post Office with collect on delivery
  A szállítás ebben az esetben a kiválasztott Postára történik a feladástól számított 48 órán belül. A csomagot ott kell átvenni személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatásával.
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft999 Ft1 370 Ft
  1 000 Ft1 499 Ft1 170 Ft
  1 500 Ft 970 Ft
  postapont
  » Belföldi házhozszállítás - átutalás, postai v. banki készpénz befizetés és bankkártyás fizetés esetén / Domestic parcel in case of payment via bank transfer or bank card
  A csomag a kifizetést követő 24 órán belül kerül feladásra (munkanapon) és attól számított 48 órán belül kézbesítik. Előre történő fizetés: banki átutalás, Barion, bankkártyás fizetés, banki v. postai készpénz befizetés.
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft999 Ft1 270 Ft
  1 000 Ft1 499 Ft1 070 Ft
  1 500 Ft 870 Ft
  mpl
  » Belföldi házhozszállítás utánvéttel/Domestic parcel with collect on delivery
  A csomag a kifizetést követő 24 órán belül kerül feladásra (munkanapon) és attól számított 48 órán belül kézbesítik. A megrendelés ellenértékét a csomag átvételekor kell kifizetni.
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft999 Ft1 540 Ft
  1 000 Ft1 499 Ft1 340 Ft
  1 500 Ft 1 140 Ft
  mpl

  A házhozszállítás, vagy a Posta Pontra történő szállítás esetében kérhető ún. sürgősségi szállítás. Ennek díja hozzáadódik a kiválasztott szállítási mód díjához.

  A sürgősségi szállítás díja: +120,- Ft (94 Ft + ÁFA), törékeny szállítási mód esetében +180,- Ft(142,- Ft+ÁFA)

  A sürgősségi szállítás feltételei

  A sürgősségi szállításra vonatkozó igényt a megrendelés során a megjegyzés rovatban kell igényelni. (Például be kell írni, hogy "sürgősségi szállítást kérek".)

  Ebben az esetben a megrendelés e-mailben történő visszaigazolása során a megrendelő által választott szállítási módhoz tartozó szállítási költséget a fenti díjjal megnöveljük.

  A sürgősségi szállítás esetében a csomag a feladástól számított 1 munkanapon belül érkezik meg és nem az eredeti szállítási mód leírásában szereplő 2 munkanapon belül!

  Fontos tehát, hogy nem a megrendeléstől számított 1 munkanapról van szó, hanem a feladástól számított 1 munkanapról!

 • » Banki átutalás / Bank transfer
  A megrendelt áru ellenértékének kifizetésére banki átutalással kerül sor. A bankszámlaszámot a megrendelés visszaigazolásával egyidejűleg e-mailben adjuk meg. A megrendelt termék(ek) a pénznek a folyószámlára való megérkezését követő 24 órán belül kerülnek feladásra (munkanapokon).
  » Utánvét / Collect on delivery
  A megrendelt termékek ellenértékét a küldemény átvételekor kell a kézbesítőnek kifizetni.
  » Fizetés BARIONnal
  Fizess bárhol, bárkinek bankkártya nélkül! A Barion egy MNB által engedélyezett, forradalmian új fizetési rendszer, amiben bankkártya és bankszámla nélkül tudsz ingyenesen vásárolni weben, boltban, vagy akár bárkinek pénzt küldeni. Regisztrálhatsz egy vagy több Barion tárcát, és szabadon használhatod okostelefonról vagy böngészőből. Részletek: barion.com
  A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
  » Postai vagy banki készpénz befizetés
  A megrendelt áru ellenértékének befizetése postahivatalban történik, ún. "rózsaszín csekken", vagy a bankban készpénz befizetéssel. A befizetéshez szükséges adatokat a megrendelés visszaigazolásával egyidejűleg e-mailben adjuk meg. A megrendelt termék(ek) a pénz megérkezését követő 24 órán belül kerülnek feladásra (munkanapokon). Kezelési költség: 200 Ft+ÁFA
  » Készpénz
  A megrendelt termékek ellenértékének kifizetése a személyes átvétel során történik meg.
 • Név
  E-mail cím
  Telefonszám
  Tárgy
  Üzenet

  FIGYELEM! AZ ÜVEGPALOTA TELEFONOS ÉRTÉKESÍTÉST NEM VÉGEZ, TELEFONON SZEMÉLYES ADATOKAT NEM GYŰJT! TERMÉKMINTÁT ILL. TERMÉKTÁJÉKOZTATÓT POSTAI ÚTON NEM KÜLD SENKINEK! KIZÁRÓLAG A WEBÁRUHÁZBAN - ÖNKÉNT REGISZTRÁLT - VÁSÁRLÓK KONKRÉT MEGRENDELÉSEIT TELJESÍTI!!

  MÁS CÉGEK ILYEN IRÁNYÚ TEVÉKENYSÉGÉVEL KAPCSOLATOS PANASZAIT A KÜLDEMÉNYEK VALÓS FELADÓJÁNAK CÍMEZZE!!!!

Webáruház készítés