Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

Üvegpalota és a Google+

Fizetési megoldás

NAPLÓ
2012.10.01 12:26

Bemutatkozik a \"Shiny stone\" kollekció

Bemutatkozik a "Shiny stone" kollekció.

 

A kollekció darabjai olyan nyakláncok, fülbevaló, karláncok és gyűrűk, amelyeknek fő díszítő elemei - ahogyan nevülből azt sejteni lehet - különböző színű, fénylő, csillogó kristály "kövek". Mind a kavicsszerű nagy kristályok, mind pedig az aprócskák a Preciosa gyárban készültek, anyaguk - ahogyan a Swarovski kristályoké is - ólomkristály.

 

Shiny stone garnitúra - zöld

 

A Preciosa jelenleg a legnagyobb cseh kristály gyártó cég, ahonnan a legmagasabb minőségű termékek kerülnek ki. Az ékszerek értéke (és így ára) azonban nem csak a kristályok nagyságától ás számától függ, hanem jelentős az ékszerek készítésében megtestesülő kézi munka is. Tudtad, hogy még a legapróbb kövecskéket is kézzel foglalják be? Ezért azok a modellek, amelyeknek a lánca végig apró kristályokkal díszített, általában a drágábbak közé tartoznak. A garnitúrák két részből - nyakláncból és fülbevalóból állnak, ehhez lehet színben hozzáillő karláncot ill. gyűrűt is választani, hogy a garnitúra teljes legyen.

 

Shiny stone gyűrűk

 

A fém részek feketék és így kontrasztos, de egyúttal elegáns keretbe foglalják a türkizkék, világoszöld, ametiszt lila, áttetsző, vagy füstszürke (black diamond színű) köveket. A fémek bevonata igényel némi törődést (lásd a BIZSU SULI ékszerviseléssel, -tárolással és -ápolással kapcsolatos írásait), de önmagában a levegő szennyezőanyag tartalma miatt nem változik meg a színe, ahogyan az ezüsttel galvanizált ékszerek esetében ez előfordulhat. A garnitúrákat főképpen esti és alkalmi viseletnek (pl. színház, vacsora, party) ajánlom, de ha valaki kosztümben jár dolgozni, akkor annak elegáns hangulatához is illenek. A karláncok, vagy a gyűrűk nappali viselése a manapság "érvényes" divatirányzatok alapján teljesen elfogadott.

 

A "Shiny stone" kollekció darabjait az alábbi képre kattintva nézheted meg!

 

Shiny stone kollekció

 

Jó böngészést és kényelmes vásárlást kíván az

 

Üvegpalota

 

www.uvegpalota.hu

Webáruház készítés