Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

Üvegpalota és a Google+

Fizetési megoldás

NAPLÓ
2012.10.08 13:21

Bővült az üveg állatkert létszáma!

A naplómban olvasható ügyes-bajos dolgaimnál sokkal vidámabb az a hír, hogy a miniatűr üvegfigurák létszáma jelentősen megnövekedett. Ez jelenti egyúttal azt is, hogy a régebb óta nem kapható "modellek" most ismét raktáron vannak, és azt is, hogy újabbakkal is bővült a kínálat.

A naplómban olvasható ügyes-bajos dolgaimnál sokkal vidámabb az a hír, hogy a miniatűr üvegfigurák létszáma jelentősen megnövekedett. Ez jelenti egyúttal azt is, hogy a régebb óta nem kapható "modellek" most ismét raktáron vannak, és azt is, hogy újabbakkal is bővült a kínálat.

Zsiráf

A kézzel - egyedileg - készülő apróságok mérete gyakran nem haladja meg a 1,5 cm-t, de mégis van szemük, szájuk, orruk, fülük, lábuk, farkincájuk ... Némelyikük roppant élethű, másikuk pedig kifejezetten mókás. Még egy üvegműves ismerősöm is azt mondta - aki mesterien bánik az üveggel és én nem láttam még olyan igényt, amelyet ne tudott volna megvalósítani -, hogy Ő ilyeneket nem tudna csinálni, mert a készítőnek annyira sajátos a látásmódja ezekkel az állatkákkal, mesefigurákkal, házi kedvencekkel kapcsolatban.

Egyszarvú

Nagyon nehéz volt eldöntenem, hogy melyeket mutassam be kedvencemként. Részben mert mindegyik tetszik, részben pedig úgy tűnik nekem is speciális a látásmódom. Például a múltkori szállítmányban érkező mindössze fél centis szúnyog, amelynek "pocakja" a jólakottság okán piros, szerintem a kollekció legvicessebb darabja, másoknál nem aratott akkora sikert.

Szúnyog

Azért megpróbálkozom. Az egyik kedvencem az aprócska zöld üvegsárkány lett, amely 3 cm-es hosszával óriásnak számít a kollekcióban. Egy cseppet sem félelmetes, inkább aranyos, ahogy "rácsodálkozó" pillantást vet a világra. Tűzokádásra végképp nem mutat hajlandóságot.

Sárkány

A vicces kategória új darabja egy kaktusz, amelynek a rendetlen tüskéin kívül, a "feje búbján" található apró piros virágocska a szexszepilje. Locsolni egyáltalán nem szükséges és nem is szúr.

Kaktusz

A kutyuskákból is többféle érkezett, mint pl. boxer, tacskó, dalmata, de a kedvencem közülük a pirinyó Jack Russel terrier, aki játékra készen, feszülten figyel ...

Terrier

Innen kezdve aztán már nem tudtam dönteni, hogy a rozmár, a hód, a kisvakond, vagy az orrszarvú következzen, esetleg a koala ...

Figurák

Viszont még egy érdekességet ki kell emelni a mostani szállítmánnyal kapcsolatban. Vannak olyan figurák (pl. maci, süni, Dalmata, macska, hóember, katicabogár, delfin, stb.) amelyek függő, medál és fülbevaló változatban is kaphatóak. A függő alkalmas arra, hogy a saját elképzelésünket (ékszer, táska- vagy telefondísz, karácsonyfadísz, stb. ) valósítsuk meg vele. A medál olyan alkaltrészt tartalmaz, amely által a figura nyakláncra fűzhető, a fülbevaló esetében pedig ródiumozott akasztón "fityegnek" az egyedi üvegállatkák.

Dalmata Panda Hóember

Szerintem tökéletesek apró ajándéknak, kedvességnek, vicces felköszöntésnek. Téli ill. karácsonyi jellegű darabok is akadnak a kínálatban.


Rudolf Mikulás Karácsonyfa


Webáruház készítés