Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

Üvegpalota és a Google+

Fizetési megoldás

NAPLÓ
2012.10.25 11:08

Víz, villany és Swarovski kristály?

Naplómban ismét írok a bürokrácia útvesztőiben való bolyongásomról. A képre kattintva elolvashatod mi bosszantott fel.

 

Én, amikor mérges vagyok

 

Ezzel túl is lennénk a levél "villany és víz" részén, jöjjön a Swarovski kristály! Ismét szeretnék bemutatni néhány különleges darabot.

 

 

 

Collection of keys inspired by Yoko Ono

 

A Swarovski új darabjait Yoko Ono ihlette, aki meglehetősen provokatív munkáival igyekszik elérni, hogy az emberek megértsék az őket körülvevő világot. Az új kulcsformájú függő kétféle változatban készül, Yoko Ono aláírásával és anélkül. A szimbolikus forma, a pazar csillogás és a technikai precizitás ötvözeteként olyan alkotás született, amely nem csak egy tárgy, hanem bizalmas üzenetek hordozója is lehet. A kulcsocskákat itt nézheted meg!

 

Kristálykulcs

 

Mária Terézia medál és fülbevaló két nagyon ritka színben

 

A Swarovski ún. "limited edition" kollekciójában megjelenteka Mária Terézia (vagy másnéven barokk csepp) alakú függők crystal silver night és crystal vitral light színben. Nemcsak a kövek, de a medálfüggesztő és a fülbevaló akasztó is eltérő az eddigiektől. Mivel a 22x16 mm-es kristályok furata kicsit nagyobb, lehetővé teszi olyan függesztővel való felszerelését, amelybe sokkal könyebb befűzni a láncot. A fülbevaló akasztó is különleges, a ródium bevonatú bizonságos akasztót apró virágocska díszíti. Csak korlátozott darabszámban vásárolható meg. Könnyen előfordulhat, hogy a későbbiekben egyáltalán nem lesz már kapható.

 

Mária Terézia

 

Szeretlek medál fülbevaló türkizkék színben

 

A türkizkék szívecskék szintén a limitált széria darabjai. Ez a szín eddig hiányzott a palettáról.

 

Szeretlek

 

Olcsó üvegmedálok

 

Az új Swarovski kristályokon kívül ismét kaphatóak tetszetős, de ugyanakkor rendkívül kedvező áru üvegmedálok. A "Wild Rose" medálok a romantikus irányzatot képviselik, mintázatukban én vadrózsa indák szövevényét vélem felismerni. A "Curly" spirális alakja inkább a modern és geometrikai formákat kedvelők darabja lehet.

 

Egyedi üveg garnitúrák

 

Ismét sikerült néhány darabot szereznem a fúziós technikával készülő ún. Helidesign ékszerekből is. Az egyedi darabok érdekes színvilága, fémesen csillogó ún. dichroic díszítése remélhetően ismét sikert arat.

 

 

 

Kellemes böngészést és kényelmes vásárlást kíván az

 

Üvegpalota

 

www.uvegpalota.hu

 

Webáruház készítés