Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

Üvegpalota és a Google+

Fizetési megoldás

NAPLÓ
2012.12.05 13:26

Milyen a prémium férfi?

Tallózgatva az Interneten egy oldal címlapján a következő kérdésre bukkantam: Milyen a prémium férfi?

Tallózgatva az Interneten,  egy oldal címlapján a következő kérdésre bukkantam: Milyen a prémium férfi? A csupa nagybetűs címkérdés alatt ez a kép volt, csak egy kicsitt nagyobb méretben. MárkákA cikk arról szólt, hogy a prémium férfinak ilyen márkájú az inge, olyan márkájú a cipője, amolyan márkájú a parfümje, na és az órája az meg még márkásabb, és így tovább! Márka márka hátán sorakozott, amely prémiummá varázsol egy férfit. Hmmm!

Én azért mégis jobban szeretem, ha egy férfinak a  személyisége "prémium". Hugo Boss, Armani, Versace, Dolce & Gabbana és Rolex mind összefoghatnak és akár tetőtől talpig beburkolhatnak egy tulkot, a márkák máza alatt akkor is csak egy tulok marad. (Na persze az ellenkező nem képviselői sem változnak némi kis Gucci, Bulgari, Cartier vagy netán Dior hatására nyafka cafkából prémium nővé.)

Szóval uraim, a mosoly vonzóbb, mint egy Hugo Boss parfüm. Tényleg! Vajon miért van az, hogyha a Google képkeresőjében rákeresünk a "mosoly" szóra, alig van a találatok között férfi? (Bocs, ez csak egy kitérő volt!)  Baromira mindegy, hogy milyen órával méred az időt, megeheted a Rolexed, ha állandóan elkésel! És az Armani öltönyöd nem ér egy fabatkát sem, ha megbízhatatlan vagy és nincs egy kedves szavad senkihez ...

 

 

 

 

 

Webáruház készítés