Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

Üvegpalota és a Google+

Fizetési megoldás

NAPLÓ
2013.02.13 16:46

Spóroljon a banki költségein, ne az ékszerein!

Egy rádióriportban azt hallottam, hogy egyesek több tízezer forintot is "kihajítanak" évente azzal, hogy nem ellenőrzik ezeket. Eddig ez nem volt egyszerű, de most kaptunk egy kis segítséget!


Ezúttal egy kis banki morgásra adom a fejem. Kézhez kaptam a januári bankszámla kivonatot és látom ám, hogy a számlavezetési díj - csiribí-csiribá - több mint 20 %-kal magasabb, mint eddig,. Erre fel meglátogattam a neves műintézmény honlapját és megpróbáltam megkeresni a rám vonatkozó hirdetményben, hogy vajon hogy is jött ki a 8 Ft-ra végződő kerek szám. Meglepetésemre három hirdetményt is találtam, amiben szerepelt az én számlacsomagom (vállalkozói) és mindháromban más kondíciók szerepeltek. Az érdekes azonban, hogy a kivonaton szereplő összeg egyikből sem volt matematikailag levezethető. Rákérdeztem az ügyfélszolgálaton, azt mondták 30 napon belül majd válaszolnak ... Azon gondolkodtam, hogyan maradnék én életben, ha az ügyfeleimnek 30 napos határidőkkel válaszolnám meg a kérdéseit?

A tranzakciós adó bevezetésével persze a lakossági folyószámlák kondíciói is sokat változtak. Egy rádióriportban azt hallottam, hogy egyesek több tízezer forintot is "kihajítanak" évente azzal, hogy nem ellenőrzik ezeket. Eddig ez nem volt egyszerű, de most kaptunk egy kis segítséget! A képre kattintva egy "bankszámlaváltás kalkulátort" talál, amivel ellenőrizheti hogy vajon Ön mennyivel fizet többet bankjának, mint kellene!

Bankváltás kalkulátor

Na de a suszter maradjon a kaptáfánál, térjünk rá az ékszerekre! Ma olyan újdonságokat mutatok be, amelyek mind egyedi üveg ékszerek! Egyediségüket részben annak köszönhetik, hogy olyan kézzel készült üveg elem található bennük, amelyből nincs két egyforma. Másrészről viszont olyan ékszeregyüttesek is vannak közöttük, amelyekből csak egyetlen darab készült:

Cubico - egyedi üvegékszer garnitúra kétféle színben:

Cubico - egyedi üvegékszer garnitúra

Silentium - rózsafüzér jellegű nyaklánc kétféle változatban:

Silentium - rózsafüzér nyaklánc féldrágakövekből

Macaria - üveg ékszergarnitúra egyedi függővel a nyakláncon:

Macaria - ékszer szett egyedi üveg medállal

Tűzpiruett - háromrészes ékszer szett egyedi üveggyöngyökkel:

Tűzpiruett - egyedi üveg ékszergarnitúra


Kockácska - egyedi üvegékszer garnitúra kétféle színben:

Kockácska - egyedi üvegékszer

Rossonero nyaklánc egyedi üveg medállal:

Rossonero - nyaklánc egyedi üveg medállal

Piruett - kétrészes ékszer szett egyedi üveggyöngyökkel:

Piruett - egyedi üveg ékszergarnitúra

Jó böngészést és kényelmes vásárlást kíván az

Üvegpalota

www.uvegpalota.hu

Webáruház készítés