Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

Üvegpalota és a Google+

Fizetési megoldás

NAPLÓ
2013.03.21 13:02

Helyesbítés, húsvéti matematika és néhány új termék

Azonnal egy helyesbítéssel kezdek. Töredelmesen bevallom, hogy az előző levelemet kapkodva írtam. Így aztán nem hogy utálatos elütések voltak benne, de az egyik mondatban tárgyi tévedést is sikerült elkövetnem.

A mondat helyesen így hangzik: A Nőnapot 1917 óta ünneplik a nők iránti tisztelet és megbecsülés napjaként, és az ENSZ egyik világnapja is. (Magyarázat: Az ENSZ 1945-ben alakult, a Nőnap pedig nem 1917 óta ENSZ világnap, hanem 1977 óta!!!) Ezúton mégegyszer köszönöm a figyelmes olvasóknak a visszajelzéseket ezzel kapcsolatban.

 

A Húsvét az idén meglehetősen korai időpontra esik. Már két hét sincs hátra és ismét egy hosszú hétvégén pihenhetjük ki magunkat és ünnepelhetünk. Remélhetően a tavasz eljövetelének is örvendhetünk egy kicsit, nem úgy mint az elmúlt hétvégén. A húsvéti matematikát - feltehetően többek örömére - kihagyom. A Húsvét időpontjának kiszámítása ugyanis eléggé bonyolult és még csak nem is egységes. Talán elég ha ennyit megjegyzünk: a tavaszi napéjegyenlőség (az idén március 20.) utáni első holdtöltét (az idén március 27.) követő vasárnap (az idén március 31.).

 

Aki Húsvétkor apróbb ajándékokkal szeretne kedveskedni szeretteinek, azoknak ajánlom pl. a kedves miniatűr állatfigurákat: nyuszit, bárányt, csibét, kacsát, vagy az összes többit. A kimondottam húsvéti ajánlatot egy csokorba gyűjtöttem és a képre kattintva érhető el.

 

Húsvéti ajándékötletek

 

 

 

Most sem tudok azonban mást mondani, minthogy bármelyik ékszer vagy dísztárgy kitűnő ajándék az Üvegpalotában! 5000 Ft feletti értékben történő vásárlás esetében a miniatűr állatfigurák árából 10 % kedvezmény vehető igénybe a következő kuponkód megadásával: Husvet2013

 

(Figyelem! A kuponkódot pontosan kell megadni a megrendelés során. A kuponkód helytelen megadása, vagy elfelejtése esetén reklamációt nem tudok elfogadni! A kuponkód 2013. március 28-ig érvényes. A kedvezmény bármilyen termék 5000 Ft feletti vásárlása esetén az "Üveg miniatűrök" kategóriában lévő termékek áraiból vonódik le automatikusan.)

 

A húsvéti készülődést segítendő, 2013. március 28-án pénteken ismét vevőtalálkozó lesz, ahol a megrendelt termékeket személyesen is át lehet venni. A vevőtalálkozóról a részleteket itt lehet elolvasni: VEVŐTALÁLKOZÓ

 

Végül és nem utolsósorban néhány újdonságot szeretnék ajánlani:

 

"Bouquet" kristály ékszerszettek díszdobozban, háromféle színben

 

"Pallini" üveggyöngy nyaklánc a türkizkék és a fehér jegyében

 

"Diána" kristály ékszergarnitúra fülbevalóval (eddig csak klipsszel volt kapható)

 

"Ében" kristály ékszergarnitúra

 

"Florella" kettő az egyben fülbevaló a CROCUS-tól, teljes élettartam garanciával, díszdobozban.

 

 

 

Webáruház készítés