Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

Üvegpalota és a Google+

Fizetési megoldás

HÍREK-AKTUALITÁSOK
2013.06.03 11:12

Szervezte már át az egész napját azért, hogy átvehessen egy csomagot?

Szervezte már át a napját azért, hogy átvehessen egy csomagot? Nem sikerült a meglepetés, mert éppen az vette át a csomagot akinek szánta?

Szervezte már át a napját azért, hogy átvehessen egy csomagot? Nem sikerült a meglepetés, mert éppen az vette át a csomagot akinek szánta? Na ennek vége!

Varakozas


Az Üvegpalotában nem csak a lakcímére, vagy esetleg a munkahelyére kérheti a csomagot, hanem egy Önhöz közeli postahivatalba is.

Így aztán nem kell egész nap figyelnie, hogy mikor jön a zöld postás autó. Attól sem kell félnie, hogy éppen akkor érkezik a küldemény, amikor el kell szaladnia valahová. Nem kell a szomszéddal, vagy a munkatárssal egyezettni, hogy meglepetést szerezhessünk!

Meglepetes


Csak gondolja át, hogy melyik postán a legkényelmesebb Önnek átvennie a csomagot! Válassza a "Szállítás PostaPontra" módot és válassza a postafiókot, amely a legközelebb van a lakásához, a munkahelyéhez, vagy amelyik előtt nap mint nap elmegy ...

A csomag feladásáról és PostaPontra való megérkezéséről értesítést kap. A csomagot személyazonosságának igazolásával veheti át.

Ez a megoldás nem csak praktikus bizonyos esetekben, hanem kicsit olcsóbb is!

Webáruház készítés