Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

Üvegpalota és a Google+

Fizetési megoldás

HÍREK-AKTUALITÁSOK
2014.01.20 16:20

Utolsó pillanat rekordok

Utolsó pillanat

Igaz, hogy január közepe is elmúlt már és igazán tél sincs, mégis még mindig gyakran a Karácsony körül forognak a gondolataim. Épp azon tűnödtem, hogy 2013-ban kinek járna az Utolsó Pillanatban Vásárlás Bajnoka cím. Eddig minden évben akadt olyasvalaki, aki méltán kiérdemelte a titulust ...

 

 

Az egyik vásárlóm például két egymást követő évben is rekordot döntött. Ez még akkoriban történt, amikor a pici boltom üzemelt és december 24-én délig lehetett vásárolni. Az egyik évben 24-én 11 óra körül vásárolt egy nyakláncot, ezzel vitte el a pálmát. A következő évben nem akarta teljesen utolsó pillanatra hagyni a dolgot és már 23-án délután 5-kor ott volt nálam az ajándékért. Csodálkoztam is, amikor másnap fél tizenkettőkor sápadtan és verejtékezve berontott az ajtón. Kiderült, hogy hajszál pontosan ugyanazt a nyakláncot vette, mint egy évvel azelőtt és erre akkor jött rá, amikor a lánya kikészítette az estére tervezett öltözékét a nyaklánccal. Levegőért kapkodva mesélte a történetet és kérdezte meg, hogy most mi lesz. Úgy eresztett le, mint egy gumimatrac, amelyikből kihúzzák a dugót, amikor mondtam, hogy nyugodtan válasszon helyette valami mást. Nagyon nehéz eset volt, mert annyira tetszett neki a már kétszer is megvásárolt modell, hogy képtelen volt egy másikba beleszeretni. Végül mégis elégedetten távozott, de persze sejtelme sem volt róla, hogy az év trófeáját is elvitte a nyaklánccal együtt.

Tavalyelőtt már csak az online kategóriában tudtam a díjat kiosztani, mégpedig egy fiatalembernek. December 24-én délelőtt fél tizenegy után adta le a megrendelést és a megjegyzés rovatba olyasmit írt, hogy sürgősen szeretné átvenni, valamikor még aznap. Habár olyan messze lakott, hogy végül ő rettent el az aznapi átvételtől, azért a 2012-es év abszolút nyertesének őt tekintem.

Meglepetésemre tavaly már december 23-án délutáni átvétellel is lehetett nyerni. Valahogy - ami eddig soha nem történt meg - mindenki komolyan vette a meghirdetett határidőket. Így aztán nagyon könnyű volt a bajnoki babérokra szert tennie annak a férjnek, aki a felesége kérésére a munka után még elugrott hozzám. Neki viszont titokban egy másik érdemrendet is adományoztam. Nem csak a párja által a barátnőnek és az anyukának kiszemelt ékszereket vitte el, hanem bizony még egy meglepetést is becsomagoltatott.

Viszont lehet, hogy a 2014 évi győztes már meg is van ... A szombat 1 órai ebédmeghívással összefüggésben negyed kettőkor kapta fel nálam azokat a dolgokat, amelyeket egy órával előtte egyeztettünk telefonon. Ez komoly hidegvérre és profizmusra vall, már ami az utolsó pillanatokban történő vásárlást illeti. Vajon megdől-e még ez a rekord az év végéig! Az alábbi képen talán éppen egy az a hölgy látható edzés után, aki online vásárlási rekordkísérletre készül. :)

Fárasztó az online vásárlás?

 

Ja! Aki viszont nem akarja az utolsó pillanatra hagyni, az most válogasson az orbitális fülbevaló vásár darabjai között!

 

Fülbevaló vásár
Webáruház készítés