Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

Üvegpalota és a Google+

Fizetési megoldás

HÍREK-AKTUALITÁSOK
2014.02.07 18:01

Egy-egy ötlet férfiaknak és nőknek Valentin napra

A tavalyi szösszenetemben már elmondtam, hogy Bálint nap párti vagyok és az indokaimat is elárultam. Aki esetleg megnézné így utólag is, az a képre kattintva megtalálja.

 

 

Valentin napi szösszenet 

Most is jelentkezek - remélem még időben -, de most nem annyira hisztorikus áttekintéssel, mint inkább két konkrét ötlettel.

Arra gondoltam, hogy alig ismerek olyan férfit, aki nem szereti a csokit. Ezért a nők számára egy nagyon egyszerűen, sütés nélkül elkészíthető csokimázas süti receptjét kerestem elő.

Valentin napi süti

A másik gondolatom pedig az volt, hogy nem ismerek olyan nőt, akinek nincsenek ékszerei. Ezért a férfiak számára egy nem mindennapi ékszertartó ötletével készültem, amelyt szintén nem bonyolult elkészíteni. Akinek véletlenül nem lenne nyaklánca, amit ráakasszon, anna tudok segíteni! :)

Ékszertartó vállfa

Az Üvegpalota Bálint napi ajánlatában a kedvestől a szépig, a Swarovski kristálytól az egyedi üvegmedálig sokféle dolog található. Emlékeztetőül: az alábbi kupon felhasználásával 5 % kedvezménnyel lehet megrendelni. A kupon minden olyan termékre érvényes a kategóriában, amely nem akciós, 2014. február 12-ig. A kupon kódja:

Valentin2014

Webáruház készítés