Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

Üvegpalota és a Google+

Fizetési megoldás

Sürgősségi (1 munkanapos) szállítás

Mindegyik szállítási mód esetében  kérhető ún. sürgősségi szállítás. Ennek díja hozzáadódik a kiválasztott szállítási mód díjához.

A sürgősségi szállítás díja: +120,- Ft (94 Ft + ÁFA), illetve törékeny szállítási mód esetében +180 Ft (142 Ft+ÁFA)

A sürgősségi szállítás feltételei

A sürgősségi szállításra vonatkozó igényt a megrendelés során a megjegyzés rovatban kell igényelni. (Például be kell írni, hogy "sürgősségi szállítást kérek".)

Ebben az esetben a megrendelés e-mailben történő visszaigazolása során a megrendelő által választott szállítási módhoz tartozó szállítási költséget a fenti összeggel megnöveljük.

A sürgősségi szállítás esetében a csomag a feladástól számított 1 munkakapon belül érkezik meg és nem az eredeti szállítási mód leírásában szereplő 2 munkanapon belül!

Fontos tehát, hogy nem a megrendeléstől számított 1 munkanapról van szó, hanem a feladástól számított 1 munkanapról!

Példák:

1. A megrendelő először vásárol a webáruházban. A megrendelés kedden érkezik és a megrendelő azt meg is erősíti még aznap. Ebben az esetben a csomag feladására szerdán kerül sor és csütörtökön érkezik meg.

2. A megrendelő először vásárol a webáruházban. A megrendelés kedden érkezik, de nem erősíti meg a megrendelést. Ebben az esetben a csomag feladására a megerősítést követő napon kerül sor és a következő munkanapon érkezik meg.

3. A megrendelő már vásárolt a webáruházban korábban is (ekkor nem kell már megerősítenie a megrendelést). A megrendelés pénteken érkezik. Ekkor a csomag feladására hétfőn kerül sor és kedden érkezik meg.

4. A megrendelő banki átutalással fizet. A megrendelés kedden érkezik és a visszaigazolást követően az átutalás azonnal megtörténik és még aznap megérkezik a folyószámlára a pénz. Ebben az esetben a csomag szerdán feladásra kerül és csütörtökön érkezik meg.

5. A megrendelő banki átutalással fizet. A megrendelés kedden érkezik. Az átutalás azonban nem történik meg azonnal, hanem csak később. Ebben az esetben az átutalt összegnek a folyószámlára való megérkezését követő napon kerül feladásra a csomag és másnap érkezik meg.

 Webáruház készítés