Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

Üvegpalota és a Google+

Fizetési megoldás

HÍREK-AKTUALITÁSOK
2013.10.22 09:01

A postás mindig kétszer csenget? Akkor is, ha Ön nincs otthon?

Nagyon sokszor alakul ki olyan helyzet, hogy hiába rendeli meg vásárlóm az ajándékba szánt ékszert, vagy dísztárgyat időben. Mivel nincs otthon a kiszállításakor, nem tudja átvenni a csomagot, ígazt visszaviszik.

Sokan úgy tervezik, hogy majd úgyis "leadják" a küldeményt a postán, és átveszik ott. Csakhogy a "postás mindig kétszer csenget", mert kétszer kell megkísérelnie a kézbesítést mielőtt letétbe helyezheti a küldeményt. Amikor véletlenül pénteken történik ilyesmi, hogy majd héfőn jöjjenek ismét, akkor bizony a hétvégi ajándék átadásnak "lőttek".


Posta Pont

A tapasztalataim alapján a kisebb településeken ebből sokkal kevesebb probléma adódik, talán mert jobban ismerik egymást az emberek és oda is figyelnek egymásra. A nagyobb városokban - és főképpen Budapesten - azonban sajnos olyan is megesik (főképpen a nagyforgalmú karácsonyi időszakban), hogy a csomag napokig kavarog valahol a "rendszerben" (illetve rendszertelenségben).

Az ún. "szállítás postapontra" (vagy ahogyan a postai szlengben hívják "postán maradó") szállítási mód éppen ezen a helyzeten tud segíteni. Az Üvegpalotánál nem csak házhozszállítást lehet választani, hanem rendelhetik a vásárlók a csomagjukat egy olyan postahivatalba is, amely közel van a lakhelyükhöz, vagy a munkahelyükhöz. Ebben az esetben a küldeményt egyenesen odaviszik, nem kísérleteznek a kézbesítéssel olykor napokig. Ráadásul - ez maradjon köztünk - úgy tűnik, hogy a kétnapos határidő ellenére a csomagok 80-90 %-a már másnap ott van a választott postán. Mindezek tetejébe ez a módszer egy kicsit még olcsóbb is, mint a házhozszállítás.

Mindazok számára tehát, akik nincsenek otthon napközben, érdemes a posta pontra való szállítást választani. A karácsonyi nagy rohamban (kb. 1-2 héttel előtte) pedig - főképpen Budapesten - még akkor is megfontolandó a postára kérni a szállítást ha otthon vagyunk, mert így biztosabban megérkezhetnek az ajándékba szánt gyönyörűségek!

Posta Pont

Jó böngészést és kényelmes vásárlást kíván az

Üvegpalota

www.uvegpalota.hu

Webáruház készítés