Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

Üvegpalota és a Google+

Fizetési megoldás

HÍREK-AKTUALITÁSOK
2014.04.10 18:39

Swarovski kristállyal díszített figurák érkeztek

Polip Swarovski kristályokkal

 

Kicsit megkésve ugyan, de végre megérkeztek a Swarovski kristállyal díszített figurák.

 

Nem csak a már ismert darabok érkeztek, hanem van közöttük néhány új csemege is.

 

Itt van pédául ez bűbájos tengeri herkentyű, "igazgyöngyökkel" labdázgatva.

Egy másik újdonság ez a csodálatos vírág, amelynek szirmait 7 nagy rózsaszín kristály alkotja.

Virág Swarovski kristállyal

Aztán itt van ez a bűbájos katicabogár, amely eredetileg kulcstartó, de levéve a karikáról bármi lehet belőle: medál, charm (karkötő dísz), táskadísz, stb.

Katicabogár Swarovski kristállyal

Eme macik pedig - kék és rózsaszín kristállyal - tökéletes babalátogató, illetve keresztelő ajándékok, de szerintem bármikor tökéletes ajándéknak számítanak a macirajongók körében!

 

Maci kék Swarovski kristállyal Maci rózsaszín Swarovski kristállyal

 

 

Webáruház készítés